Tehnički problemi na generalnoj probi: Pogledajte kako se snašla Iveta – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tehnički problemi na generalnoj probi: Pogledajte kako se snašla Iveta

  2 min za čitanje   1 komentar

S obzirom da svaki natjecatelj koji se plasira u finale Eurosonga odradi preko 10 nastupa na eurovizijskoj pozornici (na svim pojedinačnim i generalnim probama), za očekivati je da će u nekom trenutku nešto poći po zlu. Loreen je 2012. godine slučajno progutala pahuljicu za vrijeme nastupa, ovogodišnji ruski predstavnik je pao s LED zida tijekom izvođenja koreografije, a jutros se pojavio i zanimljiv video s generalne probe finala ovogodišnjeg Eurosonga.

Iveta je posljednja izašla na scenu za vrijeme 3. generalne probe finala – i to na dan samog finala, u popodnevnim satima. Već od samog početka izvedbe pokušala je dati do znanja organizatorima da se nešto čudno događa sa zvukom kojeg čuje na slušalici. Vidjevši da se ništa neće promijeniti, u drugom dijelu nastupa je strgnula slušalicu iz uha. Ipak, unatoč tehničkim problemima nastavila je s izvedbom, a u isto vrijeme i zabavila publiku koja ju je nagradila pljeskom.

Armenski nastup važio je za jedan od najzahtjevnijih u pogledu produkcije. Korišteni su mnogi kratki snimci kamerom, a Iveta je u skladu s njima morala izvoditi minimalističke, ali ipak zahtjevne i precizne pokrete. U videu s generalne probe uočljivo je kako mali tehnički problem može ugroziti čitav nastup. Sreća pa se ovo dogodilo na jednoj od generalnih proba, a ne u prijenosu uživo, kada glasaju gledatelji.

Armenija je s 249 bodova zauzela 7. mjesto na Eurosongu 2016.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava1

  1. Lahor — 1. lipnja 2016. u 20:23

    ne bih rekao da se baš najbolje snašla. pravi profesionalac treba izvadit bubicu iz uha i nastavit pjevat kao da se ništa nije dogodilo. ali simpatično je ovo bilo, da. doduše, ne bi bilo tako simpa da su je zeznuli za vrijeme pravog nastupa u finalu.
    inače, kako joj je bahato dobar nastup! ovo mi je favorit za pobjedu na projektu "S druge strane ekrana". vidjet ćemo…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?