S druge strane ekrana: Malta – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Malta

  2 min za čitanje   9 komentara

malta MALTA

Plasman: 12. mjesto u finalu (153 boda)


AJDIN: Maltežani su potrošili stotinje tisuća eura na promociju skladbe, a istovremeno priredili apsolutno nezanimljiv nastup s plesačem koji bez prestanka izvodi smiješno nebitne plesne korake oko pjevačice. Želim da se više nikada i nikome ne ponovi ovako besmislen i isprazan nastup.
Ukupni dojam: ljutko


BOJAN: Složio bih se s Ajdinom, jako loše i nezanimljivo. Pjesma je svakako imala potencijal za neki smisleniji nastup od dodatka plesača čiji pokreti, vjerojatno, ni njemu nisu imali smisla. Čak da su prateći vokali bili iza nje i samo stajali, nastup bi nekako imao više smisla.
Ukupni dojam: ljutko


FARUK: Da je svu energiju koju je uložila u maltretiranje, konkretno – mene, svojim sponzoriranim člancima i objavama na društvenim mrežama, malteška delegacija utrošila u osmišljavanje nastupa možda on ne bi izgledao kao žena koja pjeva dok neki lik proklizava po sceni.
Ukupni dojam: ljutko


LUNA: Za skoro isti nemaštoviti nastup (pjevačica se malo prešetava, dok ju plesač naganja po pozornici) Crna Gora je završila 11. u polufinalu prije sedam godina. No da se vratimo na Eurosong 2016. Oba nastupa (polufinale i finale) pokazala su da Ira, po mom mišljenju najiritantnija natjecateljica ovogodišnjeg izdanja,  vokalno ipak nije bila dorasla ovoj pjesmi, jer su je u više navrata nadglasali njeni prateći vokali (puno pozdrava Molly Pettersson-Hammar). A da ne spominjem ponovno kako sam maštovitije nastupe vidjela na Dječjem Eurosongu.
Ukupni dojam: ljutko


MARIJA: S obzirom da nikad nisam voljela ovu pjesmu, ja od nastupa nisam očekivala ništa i ništa sam zapravo na neki način i dobila. Niti su Irini prikazi lica na početku, niti plesač koji se kasnije pojavio imali ikakvu funkciju, sve je djelovalo kao da je sastavljeno u pet minuta.
Ukupni dojam: neutralko

anketa 518

Ocijenite nastup Malte:

Ukupno glasova: 132

  • 3 [35 / 27%]
  • 2 [31 / 23%]
  • 1 [29 / 22%]
  • 4 [19 / 14%]
  • 5 [18 / 14%]

SUTRA:


ZANIMLJIVOSTI

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. Vlatko — 16. lipnja 2016. u 23:23

    Mene Ira mi bila super, imala 2 glasova od mene 😀
    12 – 13 MJESTO je solidno za Malta.

  2. Lahor — 15. lipnja 2016. u 13:12

    kao da su malo postarali Iru s ovom frizurom i šminkom, bila je slađa na izboru Malte u siječnju. ali kako god, ona je slatkica i dalje. još uvijek fino pjeva, diva je i divna je. meni je osobno daleko draža 7th Wonder iz davne 2002. ali i ovo hodanje po vodi može proći, mada bi bolje to izgledalo da je bila sama na pozornici bez onog klovna.
    ne bih komentirao ovo diranje stomaka na kraju nastupa, malo vuče na patetiku. nekad pomislim da je naštimala ovu trudnoću samo zbog PRa za vrijeme Eurosonga (zloban sam, znam).
    al' sveukupno, ovo je jedna od boljih pjesama koje je Malta slala u skorijoj povijesti. slušat ću je još.

  3. albamolda — 15. lipnja 2016. u 00:11

    Samo je poljska bila gora…

  4. albamolda — 15. lipnja 2016. u 00:10

    Dno dna finala… nije hodala nego se utopila u vodi

  5. Agent — 15. lipnja 2016. u 00:09

    ova pjesma je bolja od one 2002, ali na staroj slavi se ne živi. btw. HR joj je tada dala 12 bodova

    ova pjesma je rođena za puno jači vokal od nje i za puuuuno aktivnosti na sceni, a ne 1 plesač. trebala je imati na pozornici vodu, jer "ona hoda po vodi", ovako je imala (…) dim

    od mene nije dobila bodova ni prvi put, a niti sad. bilo je boljih pjesama od te, ali bitno da se fanovi napalili na tu pjesmu upočetku. sjetite se njen skok na kladama

  6. Marko — 14. lipnja 2016. u 23:16

    Trenutak kada se Ira uhvatila za stomak, najlepsi trenutak od proteklih par godina Esc-a 🙂

  7. endlessly — 14. lipnja 2016. u 18:14

    Potrosis hrpu novca na promociju pjesme i na kraju te televoting potopi a glupi ziri nagradi i stavi u top 5, ljudi moji u top 5, sa kako rekose ispraznim nastupom. Malta je ove godine zasluzila ostanak u polufinalu samo zbog toga sto imaju novac i naprave ovako dosadan nastup, a neke bi zemlje s tim novcem napravile mnogo bolje nastupe i prosle u finale ili bolje se plasirale.

  8. Ro — 14. lipnja 2016. u 18:11

    ugasio ton i uživao 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?