S druge strane ekrana: Njemačka – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Njemačka

  2 min za čitanje   10 komentara

 NJEMAČKA

Plasman: 26. mjesto u finalu (11 bodova)


AJDIN: U paralelnom univerzumu (u kojem ne postoji japanski anime) Jamie-Lee se pojavila u divnoj crnoj haljini, pustila je kosu, pokazala lijepu frizuru, izašla iz guste magle do početka refrena i očarala sve svojom elegancijom i emotivnom izvedbom. I tako se prodaje jednostavna i sladunjava pjesma. A ne cirkusantskim kostimom i neobjašnjivo jezivim osmijehom, koji uz tekst pjesme ne ide ama baš nikako.
Ukupni dojam: ljutko


BOJAN: Ova pjesma i prikazani outfit nikako nisu bili kompatibilni i to je dovelo do krajnjeg rezultata. S druge strane, drago mi je što je Jamie-Lee ostala dosljedna sebi i plus za to, ali jednostavno smatram da pjesma nije bila odgovarajuća.
Ukupni dojam: ljutko


FARUK: Fenomenalan nastup s vrlo zanimljivim konceptom sve te priče o duhovima iz šume, očito nije baš naišao na plodno tlo u Europi. Jamie-Lee je ostala vjerna sebi i zaista je ispunila scenu nekom posebnom energijom. Ono što je moja zamjerka na ovaj nastup je što na kraju pjesme vidimo ove manične “fanove” kako mlataraju zastavama i cijeli se koncept jezive atmosfere malo naruši.
Ukupni dojam: smjesko


LUNA: Ako zanemarimo odjeću koja je prevesela (ne znam kako to bolje objasniti) za ovu pjesmu, ovaj nastup je bio pristojan i u skladu s pjesmom. Jamie-Lee je vokalno jako dobro otpjevala u subotu, za razliku od nekih koji su stariji od nje, a nisu mogli spojiti dva točna tona. Za sedamnaestogodišnjakinju nije loše.
Ukupni dojam: smjesko


MARIJA: Jednostavna pjesma i nije toliko kriva za konačni rezultat, ali zato sve ostalo jest. Prije svega odjeća se nikako nije uklapala u nastup i ne znam zašto je netko mislio da je to dobar izbor, zatim ona zelena svjetla na početku pjesme bodu u oči jer se nikako ne uklapaju, scena je bila pretamna, ništa se nije događalo, a ni sama Jamie-Lee nije izgledala sigurna u sebe prilikom izvođenja i njezin izraz lica koji je govorio da jedva čeka da završe tri minute nisu pomogli.
Ukupni dojam: ljutko

anketa 533

Ocijenite nastup Njemačke:

Ukupno glasova: 99

  • 3 [33 / 33%]
  • 5 [24 / 24%]
  • 4 [19 / 19%]
  • 2 [14 / 14%]
  • 1 [9 / 9%]

SUTRA:


ZANIMLJIVOSTI

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. Markooni Mooni — 1. srpnja 2016. u 09:34

    Oprostite na pogreške tu i tamo me zezne tipkovnica.

  2. Markooni Mooni — 1. srpnja 2016. u 09:29

    Ja cu reci jednu stvar. A to da se Jamie-Lee vokalno odavno iskazala kao čudo od djeteta. Pobijedila je prošle godine u The Voice u Njemačkoj. Vidio sam nastupe cura je rasturila. Onak nije badave pobijedila fakat je rasturila!!! I slažem se s vama u Eurosongu vokalno nije bas skroz zadovoljila. Ali meni se njezin stajl jako sviđa. Na neki način to j ei moj stajl. I ja volim Japan i anime. Ja i ona imamo slične ukuse i skroz ju razumijem i naravno da cu biti uz nju!!! Znam sto je nju mučilo. Trema koju nije dokraja izbacila. I na onaj visoki ton pred kraj to je u Njemačkoj rasturila. Tu nije pustila glas. Jednostavno previše ljudi izbraznih država ju je ukociloni trema ju jako ulovila. Ona je ko ja. Teško se rijesava trema. Dajte samo Poslušajte kako je odpjevala Berlin pjesmeu i The Hanging Tree. I još pjesama…. Pa jbt cura rastura gdje god stigne. I fakat mi zao sto je imala tremu. A i cura inače ima veliko srce i dostojna je sebi sto mi s ejako sviđa. Jer ja nju pratim već od The Voice prošle godine. I nas sam joj fan. Posalo sam joj poruku na Insagramu i nahvalio sam ju i rekao sam da cu uvijek vjerovati i biti uz nju kako god ispalo. I odgovorila mi je da se zahvaljuje na to i puno joj znaci to od mene. I fakat me to razveselilo. Uskoro kupujem preko e-baya njezin CD album. Još nisam čuo ostale pjesme u albumu i jedva čekam poslušati. I jos jedna stvar. Bez obzira na nastup. Ona je meni najbolja!!! I još jedna stvar. Lat od vas pišete kako Stefan Raab bi vratio Njemačku na noge? WTF?? Sta ste zaboravili na Lenu? Koja je pobijedila jednom a drugi pit bila blizu pobjede. Volio bi nju opet vidjet na Eurosongu!!! Ali dakakoni Jamie-Lee isto. Da vam dokaze da nije obična mala curica koja nema pojma nego da može rasturitbi ocarat samo tako!!!

  3. Agent — 29. lipnja 2016. u 14:03

    27. mjesto ne postoji!

    AUT i DE bioi 26. s 0 bodova

  4. Ro — 28. lipnja 2016. u 23:13

    dobar glas , loša pjesma , također i scena i stajling su bili vrlo odbojni što je dovelo do zadnjeg mjesta ,
    Deutschland unter alles 😀

  5. Lahor — 28. lipnja 2016. u 22:48

    kako se gega ova Njemica prema pisti pozornice, kao Pikaću. bezveze joj je ta šetnja, bolje da je ostala stajati u mjestu.
    nastup je cjelokupno bio promašaj. nepovezan je. jedini dojmljiv trenutak je kada je sve u mraku i vidi se mjesec na početku. čim se upale reflektori sve se pokvari.
    hoće li se njemačka televizija konačno upristojiti i ponuditi Helene Fischer da ide na Eurosong? očito je da im trenutni sistem biranja predstavnika ne valja. ne znam jesu li ijednom bili u TOP 15 otkako je Raab otišao. a zadnja tri Raabova plasmana su sve TOP 10 i to s pobjednicima reality emisija koje su služile kao predizbor.
    dakle, Njemačka se treba probuditi i poraditi na sebi u eurovizijskom smislu. 27. i 26. mjesto u dvije godine su ogromna sramota. jbte gori su od Engleza.

  6. endlessly — 28. lipnja 2016. u 21:37

    I dalje tvrdim da bi Greogrijansi ili kako vec bili bolji izbor sto se posebno sada vidi kada je Njemacka ponovila proslogodisnji rezultat. Ali ne, hoce Nijemci Jamie i ovu blijedu pjesmu….eto.

  7. Agent — 28. lipnja 2016. u 21:20

    propast DE i ove godine na ESC i pogodio! pjesma je loša, a onaj stajling je gori nego naš!

    zanimljivo da ovo nije prvi put da su obranili zadnje mjesto, prvi put je to bilo 1964 i 1965

    s tim da kad godine završavaju na 5 su ionako zadnji

    1965 – 0 bodova – zadnji
    1975 – 17/19
    1985 – 2.
    1995 – 1 bod – zadnji
    2005 – 4 boda – zadnji
    2015 – 0 bodova – zadnji
    2025 – zadnji

  8. Punktelos durch die Nacht — 28. lipnja 2016. u 19:13

    Pojaviti se ovako odjeven odmah je autogol nakon prvog kadra. Isto je vrijedilo i za zna se koga.
    Otkako im Stefan Raab nije u delegaciji niti zadužen za NF, Nijemcima je sve krenulo nizbrdo.
    Također, promašena je ideja na NF gdje je samo televoting poslati pjesmu koju je samo 3 mjeseca ranije u finalu Voicea otpjevala pobjednica tog istog showa. No takve se stvari događaju kad se umiješaju diskografske kuće i razni lobiji, i kad je gledanost i zarada od televotinga ispred rezultata.

  9. Marko — 28. lipnja 2016. u 18:35

    Po meni jedan od umirujucih nastupa i pesme isto tako stil Jamie-Lee mi se posebno dopao, mislim da je Nemacka ipak zasluzila malo bolji plasman 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?