S druge strane ekrana: Moldova – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Moldova

  2 min za čitanje   5 komentara

 MOLDOVA

Plasman: 17. mjesto u polufinalu (33 boda)


AJDIN: Lidia je jako simpatična i draga, dala je sve od sebe za ovaj nastup. Na trenutke mi bude žao što je imala tako mali budžet s obzirom na skromnost same izvedbe, ali možda je ovako i bolje: nastup je imao poseban minimalistički šarm.
Ukupni dojam: smjesko


BOJAN: Kao i sama skladba i ovaj nastup mi se nekako utopio, tako da za mene nije predstavljalo iznenađenje moldovski ostanak u polufinalu.
Ukupni dojam: ljutko


FARUK: Ovaj nastup je takav eurovizijski klišej da jedan dio mene mrzi ovaj drugi kome se ovo na neki čudan način sviđa. Ona je pokazala noge, ničim izazvan, astronaut se bez ikakve potrebe bacao ko sceni k’o proračunski novac, a tek ventilatori… U moru pretencioznih nastupa falilo je malo i jednostavnosti.
Ukupni dojam: smjesko


LUNA: Donekle kužim funkciju ovog astronauta, no ni to nije pomoglo outdateanom šlageru koji je vjerojatno odbijen s Melodifestivalena sada davne 2003. ili 2004. godine. Da ipak ne bude “tužnić” ispod, moram pohvaliti Lidiju što je uzela pokoji sat pjevanja i usavršila se od veljače.
Ukupni dojam: neutralko


MARIJA: Ovo ni nije bilo namijenjeno prolazu u finale, tako da pretpostavljam da se Lidia dobro provela, upoznala Stockholm i uživala u vremenu provedenom tamo, a u polufinale došla odraditi svoje tri minute, pozdraviti razdragane gledatelje i vratiti se natrag u Moldovu. Siromašan nastup kojemu ni “astronaut” nije pomogao.
Ukupni dojam: ljutko

anketa 535

Ocijenite nastup Moldove:

Ukupno glasova: 90

  • 3 [29 / 32%]
  • 2 [23 / 26%]
  • 5 [16 / 18%]
  • 4 [15 / 17%]
  • 1 [7 / 8%]

SUTRA:


ZANIMLJIVOSTI

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Agent — 1. srpnja 2016. u 01:08

    pevaljka loša, pjesma loša – očekivan rezultat

  2. Ro — 30. lipnja 2016. u 19:15

    S ovom pjesmom ni Beyonce ne bi prošla u finale , jednostavno loša pjesma i nije bilo nikakve šanse da s tim uđe u finale.

  3. Maja — 30. lipnja 2016. u 19:14

    meni je šema, al ipak bring the king (Pasha Parfeny) on ESC! 🙂

  4. Lahor — 30. lipnja 2016. u 18:04

    Moldovka je naučila pjevat (donekle) od veljače pa je ovo zvučalo više-manje ok. pjesma i dalje poprilično trashy i bezveze, samo mi sviđa početak. i jadna Lidia, kad okrene glavu nakon prvih par stihova i očekuje vrisak publike, a ono ništa 😀
    generičke animacije na LED ekranima su bezveze (pretpostavljam da ih je SVT 'besplatno' dala Moldovi). scena je baš bezveze,tamna je,nigdje zvijezda. dok je npr Francuska imala sjajne animacije svemira.
    završetak izvedbe je tipično eurovizijski – onaj završni beat nakon energičnog refrena i dramatična poza izvođača.
    sve u svemu, zasluženo ispadanje Moldove u polufinalu. nije ovo bila dobra pjesma, a nastup je bio najviše ok. nema njima finala dok ponovo ne pošalju Pashu (kao izvođača ili skladatelja)

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?