S druge strane ekrana: Latvija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Latvija

  2 min za čitanje   5 komentara

 LATVIJA

Plasman: 15. mjesto u finalu (132 boda)


AJDIN: Bezidejan nastup u kojem je Justs pokušao donijetu dozu dramatike nekontroliranim i neugodnim eksplozijama bijesa. I sama scena je izgledala monotono i dosadno. Pjesma je bila daleko bolja od ove izvedbe.
Ukupni dojam: ljutko


BOJAN: Meni je ovo bio korektan nastup uz ovu pjesmu. LED ekreni su nekako pomogli da se još više podigne pozitivan utisak o pjesmi. Sasvim korektno.
Ukupni dojam: smjesko


FARUK: Iskreno, niti razumijem pjesmu, niti nastup. Justs je, za moj ukus, malo previše napadno nastupio i cijelo vrijeme je izgledao kao da se silno naljutio na nekog, dok grafika i svjetla, iako vrlo lijepi i zanimljivi, nikako mi se nisu uklapali u pjesmu.
Ukupni dojam: neutralko


LUNA: S obzirom na to da je ista koreografkinja radila i za Aminatu, mislim da su Justs i njegova pjesma zaslužili puno bolju koreografiju od hopsanja po pozornici. S druge strane, podni LED-ovi i njegovo pjevanje bili su perfektni zbog čega mislim da je 15. mjesto ipak prenisko.
Ukupni dojam: smjesko


MARIJA:  Iako 15. mjesto nije loš rezultat, smatram da je Latvija zaslužila bolje i žao mi je da se ovo nije našlo u TOP 10. Justs je u ovu izvedbu unio samog sebe i ogromnu količinu energije, možda najviše od svih izvođača ove godine i to se osjetilo.
Ukupni dojam: smjesko 

anketa 534

Ocijenite nastup Latvije:

Ukupno glasova: 95

  • 5 [33 / 35%]
  • 4 [25 / 26%]
  • 3 [21 / 22%]
  • 1 [13 / 14%]
  • 2 [3 / 3%]

SUTRA: 


ZANIMLJIVOSTI

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Maja — 1. srpnja 2016. u 20:08

    nemoj te bia san dobar 😉

  2. endlessly — 1. srpnja 2016. u 19:18

    Najvise se slazem sa Farukovim komentarom jer takodjer i ja nikada nisam razumio pjesmu i toliki hype oko pjesme. 15. mjesto je vise nego dobro za njega. Ljudi puno vole Aminatu pa zbog toga hvale sve ovo.

  3. Agent — 1. srpnja 2016. u 18:33

    školski primjer kako deračina i nasilno pjevanje ne donose rezultate. zbog čega se derao? zbog čega pustio suze na kraju? koje je poanta nastupa?

  4. Lahor — 1. srpnja 2016. u 18:24

    nastup počinje dobro Justsovom šetnjom i pogledima ka različitim kamerama. al' onda od drugog dijela postaje bezveze. ništa posebno se ne događa,scena ga je progutala. barem je bio jako dobar vokalno, ima odličan glas.
    Latvija može biti zadovoljna, opet su bili u finalu. a ni 15.mjesto nije toliko loše. mada sam iznenađen da su uopće uspjeli toliko se visoko plasirati …
    Aminata je kraljica, neće Latvija još zadugo imat bolju predstavnicu

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?