Pobjednička pjesma uskoro dobija i spot – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pobjednička pjesma uskoro dobija i spot

  1 min za čitanje   4 komentara

Pjesma 1944, kojom je ukrajinska pjevačica Jamala pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu, uskoro će dobiti i videospot. Naime, kako je na svojoj Facebook stranici objavila Jamala, videospot će svoju svjetsku premijeru imati 22. rujna kada će biti objavljen upravo na ovoj društvenoj mreži. Sudeći prema nekoliko objavljenih fotografija, spot će u velikoj mjeri pratiti tematiku pjesme, ali će sadržavati i određene elemente koje smo vidjeli i tijekom pobjedničkog nastupa u Stockholmu.

Podsjetimo, Jamala je na ovogodišnjem Eurosongu u nezaboravno dramatičnom finišu odnijela pobjedu ispred predstavnika Australije i Rusije, te time svojoj zemlji donijela čast da po drugi put u zadnjih 12 godina ugosti najpopularnije europsko glazbeno natjecanje. Osim promoviranja pjesme i nastavka prije Eurosonga započete koncertne turneje, te snimanja spota za 1944 Jamala će, u svojstvu člana stručnog žirija, sudjelovati i u odabiru ukrajinskog predstavnika za Eurosong 2017.

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. Ole — 18. rujna 2016. u 16:01

    @blink upravo sam i ja htio napisati da bi bilo dobro saznati broj puštanja na radiostanicama u HR, a možda i u cijeloj Europi. Sve pet za live izvedbu i fantastično osmišljen nastup,ali ova pjesma je postigla da se Eurosong vrlo brzo zaboravi. Na Otvorenom se Frans non stop vrti, a čuo sam par puta i Jamie Kriewitz sa Ghostom.

  2. Krasnopoly — 17. rujna 2016. u 21:08

    pa esc u Kijevu će ličiti na sve samo ne na esc… nikad više neće biti degutantno i mračno pratiti dešavanja uvezi esca nego sledeće godine. Naravno ne sa tehničko organizacionog aspekta . No , jako je puno do esca vremena … a tamo je sve klimavo i na tankom ledu .
    Nek još to protekne mirno , a za esc 2018 već izražavm jako jako ozbiljnu sumu da će i biti u prilici da održi u Evropi , generalno .

    Jako zla sudbina i crni mrak idu ka Evropi . Meni lično a znam i mnogima ni približno esc više nije tako svetla tačka i razbibriga.. Okolnosti su naćalost već sada takve da se normalnom čoveku prosta ne da više pratiti esc , kao u najsrećnija vremena ..no, to će polako svi osetiti , a kad osete , onda će već biti i kasno ..toliko o tome.. Možda deluuje sve pomalo pesimistički , ali nije..to je realnsot ovog kontinenta a bogme i sveta .

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?