90 pjesama predano za EMA-u 2017. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

90 pjesama predano za EMA-u 2017.

  2 min za čitanje   4 komentara

Prije tri dana završeno je razdoblje prijava za slovenski predizbor za Eurosong EMA 2017. Za razliku od EMA-e 2016., kada je pristigla samo 61 pjesma, ove godine slovenska televizija RTVSLO može biti zadovoljnija – čak 90 pjesama. Dakako, RTVSLO sadržava pravo poziva određenim autorima ukoliko se pokaže da nema dovoljan broj kvalitetnih pjesama među prijavljenima.

Kao krajnji rok za objavu natjecatelja RTVSLO je označila datum 9. prosinca, dok bi format natjecanja trebao biti poznat najkasnije do 2. prosinca. Izvođači koji će biti odabrani za nastup na EMA-i dobit će 350,00 eura bruto za osmišljavanje scenskog nastupa.

U međuvremenu, već se može pretpostaviti koji bi natjecatelji mogli nastupati na narednom slovenskom izboru. Prema informacijama dostupnima sa društvenih mreža, svoje mjesto na EMA-i zasigurno bi mogao naći duo BQL, vlasnici ljetnog hita Muza. Nagađa se da je njihovu pjesmu za slovenski predizbor napisao autorski dvojac Maraaya (Slovenija 2015.).

Također, svoje fanove o prijavi na EMA-u upitali su Omar Naber (Slovenija 2005.) i Nika Zorjan (Misija Evrovizija 2012.), jedna od trenutno najvećih slovenskih zvijezda.

Tko će se sve naći u EMA-i, saznat ćemo za nešto manje od mjesec dana.

Slovenija 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. Krasnopoly — 7. studenoga 2016. u 11:50

    Дежели са сређом при избору…

  2. Manuella — 6. studenoga 2016. u 23:57

    Nika Zorjan bi definitivno napravila odličan rezultat za Sloveniju. Cura pjeva fantastično..

  3. ben005 — 6. studenoga 2016. u 22:33

    "Izvođači koji će biti odabrani za nastup na EMA-i dobit će 350,00 eura bruto za osmišljavanje scenskog nastupa."

    Tko će dobiti ovu lovu? Skroz nejasna rečenica.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?