Saznajemo: Planirana Dora zbog nezainteresiranosti otkazana – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Saznajemo: Planirana Dora zbog nezainteresiranosti otkazana

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Još od studenog stizale su različite informacije s Prisavlja oko ovogodišnjeg odabira hrvatskog predstavnika. Odmah smo saznali kako je HRT odustao od formata talent showa, te da se vraća starom formatu Dore s povratkom u Opatiju. Međutim, uskoro su stigle informacije kako će nacionalna televizija odabrati, prvo deset, a onda sedam, najpopularnijih izvođača, a najbolji će biti odabran u Zagrebu. U gotovo već riješenoj stvari, priča se preokreće, a s Prisavlja nikakvih informacija, iako smo prijašnjih godina već sve znali do Božića. Zato je eurosong.hr krenuo u istragu što se to kuha na nacionalnoj dalekovidnici.

Prema našem izvoru, zaista je prvotna zamisao bila pozvati sedam najpopularnijih izvođača u protekloj godini, među kojima su bili Jelena Rozga, Klapa Intrade, Massimo, Miroslav Škoro, Tonči Huljić & Madre Badessa, Nina Badrić i Colonia. I zaista bi tako bilo da izvođači, jedan po jedan, nisu počeli odustajati i odbijati sudjelovati na Dori. To je razlog što se Hrvatska radiotelevizija još nije oglasila oko našeg izbora i što je vrlo vjerojatni interni odabir izvođača, format kojim se ove godine služi većina okolnih zemalja: Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija,…

Tko je tajni adut HRT-a i dalje se ne zna, ali ono što se šuška s različitih strana je da će za odabranog izvođača biti napisane tri pjesme između kojih će biti odabrana pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Azerbajdžanu. Vjerujemo da će konačna odluka s Prisavlja stići tijekom slijedećih dana, a s obzirom na dosadašnju prevrtljivost, možda nas iznenade s još nečim novijim! Ostanite uz Vašu Eurosong destinaciju.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?