Vjerujem u Anđele... – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Vjerujem u Anđele…

  2 min za čitanje   Napiši prvi komentar

U nadi da će se problem Velikogoričke obitelji Zgurić što više približiti javnosti i da sami pokušaju prikupiti potrebna sredstva za liječenje svog sina Robija, naišli su na stvarno veliki odaziv estradnih zvijezda koji su se pokazali kao vrlo suosjećajni ljudi te je tako otpočela jedna lijepa priča druženja i prikupljanja pomoći za Robija kroz koncerte ‘‘Gorica za Robija ‘’. Ove godine koncert će se održati po treći puta na stadionu ‘‘Radnik’‘ u Velikoj Gorici 03.09., a prema potvrdama izvođača biti će i najveći do sada. U pripremi je i CD single s pjesmom „Vjerujem u anđele“ za koju tekst i glazbu potpisuje kantautorica Antonija Šola. Sav prihod od prodaje cd singla je namijenjen potrebama liječenja Roberta Zgurić. Ovu prekrasnu pjesmu svojim su velikim srcem i glasom otpjevali: Oliver Dragojević, Tony Cetinski, Gibonni, Nina Badrić, Jacques Houdek, Žera (Crvena jabuka), Femminem, Petar Dragojević, Igor Ivanović, Vlatka Burić, Miroslav Škoro, Ivana Kindl i Antonija Šola. Ugođaj pjesme je dodatno ukrasio Matija Dedić na klavijaturama.

Promocija i početak prodaje cd-a je zamišljen na dan koncerta 03.09., a nakon toga bi se našao i u nekim prodavaonicama.

U izradi je i video spot za pjesmu ‘‘Vjerujem u anđele’‘ i besplatni broj za SMS poruke i pozive.

Na koncertu će nastupiti zvijezde hrvatske estrade: Nina Badrić, Hari Mata Hari, Jacques Houdek, Ivana Kindl, Petar Dragojević, Femminem, Miroslav Škoro, Buđenje, Igor Cukrov, Alexandar Belov (Operacija Trijumf), Antonija Šola i gost iznenađenja…

Pozivamo Vas da se pridružite koncertu i uživate u dobroj glazbi!

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?